Anasayfa » MANŞET » SUSMAYACAĞIZ, OHAL HUKUKSUZLUĞUNU ÇÖPE ATACAĞIZ
SUSMAYACAĞIZ, OHAL HUKUKSUZLUĞUNU ÇÖPE ATACAĞIZ

SUSMAYACAĞIZ, OHAL HUKUKSUZLUĞUNU ÇÖPE ATACAĞIZ

Bugün (11 Şubat 2016 Cumartesi ) KESK Ankara Şubeler Platformu KHK ‘lerle hukuksuz bir biçimde OHAL bahanesiyle işlerinden atılan Kamu emekçilerinin görevlerine iade edilmesi için Sakarya Caddesinde saat 14.00 de bir basın açıklaması yaptı. KESK Ankara Şubeler Platformu dönem sözcüsü bir konuşma yaptı. Ardından SES Ankara Şube Eş Başkanı Hüsnü Yıldırım Şubeler Platformu adına basına ve kamuoyuna hitaben Platform basın bildirisini okudu.

Yapılan konuşmalarda “Söz konusu KHK ile bir kez daha görülmüştür ki siyasal iktidarın darbe ile darbecilerle hesaplaşma
gibi bir derdi yoktur Çünkü OHAL’i kendine ilan ettiğini iddia eden iktidar tam tersine OHAL’i kalıcı hale getirecek tek adam sultasını tesis etmek için elinden geleni ardına koymamaktadır.” Konuşmaların devamında “OHAL kaldırılana,  ihraç edilen tüm kamu emekçisi arkadaşlarımız görevlerine dönene kadar eylemlerimiz sürecek, SUSMAYACAĞIZ, GERİ DÖNECEĞİZ”  denildi. OHAL ve KHK lere karşı atılan sloganların ardından basın açıklaması bitirildi.

sakarya_hayır

sakarya_hayır_1

sakarya_hayır_12jpg

sakarya_hayır_13jpg

sakarya_hayır_2

sakarya_hayır_3

sakarya_hayır_4

sakarya_hayır_5

sakarya_hayır_6

sakarya_hayır_7

sakarya_hayır_8

sakarya_hayır_9

sakarya_hayır_10

sakarya_hayır_11jpg

Fotoğraflar : Can Özer