Anasayfa » MANŞET » OHAL’İNİZ 2000 ENGELLİYİ İHRAÇ ETTİ !
OHAL’İNİZ 2000 ENGELLİYİ İHRAÇ ETTİ !

OHAL’İNİZ 2000 ENGELLİYİ İHRAÇ ETTİ !

KESK Ankara Şubeler Platformunun her hafta Cumartesi günleri saat 14.00-16.00 arasında OHAL’i ve KHK ‘leri protesto ederek KHK’ler ile  sorgusuz-sualsiz, haksız-hukuksuz ihraç edilen kamu görevlilerinin görevlerine iadesi için yaptığı oturma eylemine dün de devam edildi.

KESK Ankara Şubeler Dönem Sözcüsü yaptığı konuşmada; OHAL ve KHK lerle yapılan tüm işlemlerin iptal edilmesini, en baştada 66 günden beri Yüksel Caddesinde süresiz açlık grevinde kritik sınırı aşan Nuriye Gülmen ve Semih Özakça’nın taleplerinin bir an evvel yerine getirilmesi gerektiğini belirtti.

Ayrıca bugüne kadar OHAL döneminde KHK ile 2000 engellinin ihraç edildiği ve engelli ailelerin muhtaç hale getirildiği belirtildi.

Ardından KESK Ankara Şubeler Platformuna bağlı emekçiler oturma eylemine geçtiler. Oturma eylemi sırasında, KHK ille ihraç edilen Doçent Necla Kurul’da bir konuşma yaptı.

Atılan çeşitli sloganların ardından oturma eylemi bitirildi.

sakarya_oturma_1 sakarya_oturma_2 sakarya_oturma_3 sakarya_oturma_4 sakarya_oturma_5 sakarya_oturma_6 sakarya_oturma_7 sakarya_oturma_8 sakarya_oturma_9 sakarya_oturma_10