Anasayfa » MANŞET » MAHMUT KONUK, YALNIZ DEĞİLDİR! DİRENİŞTE 100. HAFTA
MAHMUT KONUK, YALNIZ DEĞİLDİR! DİRENİŞTE 100. HAFTA

MAHMUT KONUK, YALNIZ DEĞİLDİR! DİRENİŞTE 100. HAFTA

İhraç edilen üyemiz Mahmut Konuk, ihraç edildiği tarihten beri her hafta Pazartesi öğle saatinde gerçekleştirdiği eyleminin 100. Haftası ve 693. gününde de gözaltına alındı. Daha önce Dikmen’deki işyeri önünde yaptığı eyleme müdahale etmeyen polis uzun zamandan beri daha basın açıklamasını yapmak için konuşmasına başlar başlamaz gözaltı yaparak basın açıklamasını engelliyor ve her hafta yapılan saldırı ile “kabahatler kanunundan” işlem yaparak 229 TL para cezası kesip serbest bırakıyor.

Polisin bu davranışı “herkesin izin almaksızın basın açıklaması yapma hakkına” bir saldırıdır dolayısıyla bu hakkı engelleyerek suç işlemektedir!

SES Ankara Şube ve Genel Merkez eski yöneticimiz Mahmut Konuk’un Direnişte 100. hafta ve 693 gününde SES Eş Başkan İbrahim Kara ve Genel Merkez Yürütme Kurulu üyeleri Fikret Çalağan, Ali Önal ile SES Ankara Şube Yönetim Kurulu üyesi Adem Bulat’ın da katılarak destek verdiği  basın açıklamasına başlar başlamaz polis SES Eş Başkanı İbrahim Kara’yı ve üyemiz Mahmut Konuk’u konuşma fırsatı vermeyerek gözaltına aldı.

KHK’lar ile işinden, ekmeğinden  edilen Mahmut Konuk ve ihraç edilen tüm üyelerimiz işlerine dönene kadar eylemlerimiz devam edecek.

Üyemiz Mahmut Konuk yalnız değildir!

KHK’lar gidecek biz kalacağız. 

SES ANKARA ŞUBE YÜRÜTME KURULU

100.hafta

100

100_3