Anasayfa » HABERLER » MAHMUT KONUK İHRAÇ EDİLİŞİNİN 1141. GÜN 163.HAFTASINDA SAĞLIKTA ŞİDDETE HAYIR DEDİ !
MAHMUT KONUK İHRAÇ EDİLİŞİNİN 1141. GÜN 163.HAFTASINDA SAĞLIKTA ŞİDDETE HAYIR DEDİ !

MAHMUT KONUK İHRAÇ EDİLİŞİNİN 1141. GÜN 163.HAFTASINDA SAĞLIKTA ŞİDDETE HAYIR DEDİ !

SAĞLIKTA ŞİDDETE HAYIR

Mahmut Konuk KHK ile ihraç edildiğinden beri 1141 gün-163 Hafta geçti. SES üyesi ve Yürütme Kurulu eski üyesi Mahmut Konuk ihraç edildiği günden beri, tüm ihraç edilenlerin ve kendisinin göreve döndürülmesi için direnmeye devam ediyor.
Her hafta Pazartesileri ihraç edildiği işyeri önünde kimi zaman yalnız, kimi zaman SES üye ve yöneticilerinin, aydınların, siyasi parti sözcülerinin destek verdiği eylemini sürdürüyor.
Her pazartesi yaptığı eyleminde ihraçların görevlerine dönmesi çağrısı yaparken, gündeme ilişkin sorunları da eyleminde işleyerek, sorunlara kamuoyunun dikkatlerini çekmeye çalışıyor.
Bugün de 17 Nisan SAĞLIKTA ŞİDDETE HAYIR GÜNÜNDE yine bir hastane de tek başına her eyleminde kullandığı İŞİMİ GERİ İSTİYORUM önlüğünü giyerek, kendi el yazısı ile hazırladığı SAĞLIKTA ŞİDDET YASASI İÇİN COVİD-19 mu GEREKİYORDU ve katledilen doktor ERSİN’i hatırlatan SAĞLIKTA ŞİDDET SONA ERSİN içerikli SES imzalı döviziyle eylemdeydi. Ardından diğer hastanelerde yapılan SAĞLIKTA ŞİDDETE HAYIR GÜNÜ eylemine katılarak, 1 dakika saygı duruşu ile Covid-19 salgınında ölen ve şiddete uğrayarak öldürülen sağlık emekçilerini andı.